Εκπαιδευτικά Κέντρα
KYTTEA

Στα Εκπαιδευτικά Κέντρα Κυττέα πιστεύουμε ότι η επιτυχημένη εκπαιδευτική διαδικασία πρέπει να παρακινεί το ενδιαφέρον του εκπαιδευόμενου και να τον κάνει να αγαπήσει τη γνώση.

Έναρξη διαδικτυακών μαθημάτων για όλα τα επίπεδα
Από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

Tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing.

Επικοινωνήστε μαζί μας
ΚΔΑΠ
Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης

Δωρεάν συμμετοχή των παιδιών σε προγράμματα των δομών μας για έντεκα μήνες (Σεπτέμβριος 2020 έως Ιούλιος 2021) μέσω του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής»

previous arrowprevious arrow
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
next arrownext arrow
Slider

Υπηρεσίες

Μαθαίνω βιωματικά και ευχάριστα, Ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη προετοιμασία για την απόκτηση πιστοποιητικών γλωσσομάθειας με εγγυημένη επιτυχία.

Τo Κέντρo Δια Βίου Μάθησης 2 KYTTEA παρέχει επιδοτούμενα προγράμματα συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης σε εργαζομένους (πχ ΛΑΕΚ) και ανέργους (πχ Voucher), καθώς και σεμινάρια που οδηγούν σε εξετάσεις για την απόκτηση επαγγελματικών αδειών (πχ Security) και πιστοποίηση γνώσεων (πχ Πληροφορικής).

Σε ένα ευχάριστο, ασφαλές και φιλικό περιβάλλον, τα παιδιά συμμετέχουν σε ατομικές και οργανωμένες δραστηριότητες και εργαστήρια, μέσα από τα οποία παίζουν, διασκεδάζουν, μαθαίνουν, αθλούνται, κοινωνικοποιούνται, αναπτύσσουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους και αποκτούν δεξιότητες χρήσιμες για την εξέλιξή τους.

Δείτε όλα τα νέα μας, για όλους τους κλάδους εκπαίδευσης. Νέα τμήματα, εγγραφές, πορεία υλοποίησης...

Είπαν
για
εμάς

Γιάννης Λουκόπουλος

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κυττέα οι δάσκαλοι είναι πάντα δίπλα σου με χαμόγελο και διάθεση να σε βοηθήσουν. Οι καινοτόμες μέθοδοι διδασκαλίας εγγυώνται το υψηλό επίπεδο μάθησης, πάντα με τη βοήθεια των σύγχρονων τεχνολογικών μέσων.

Πτυχιούχος Σχολής Ψηφιακών Συστημάτων Παν. Πειραιά

CPE, Delf B2, Dele B2

Θεώνη Μάμου

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κυττέα η επιτυχία είναι μονόδρομος. Ευχάριστο μάθημα από καταρτισμένο προσωπικό κρατά τους μαθητές κοντά ακόμα και από "απόσταση". Πρωτοπόροι για την εποχή με σύγχρονα μέσα τεχνολογίας, εκδρομές, παραστάσεις και όλες αυτές τις αναμνήσεις γεμάτες γέλιο που έχουμε όλοι.

Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

ECPE, DELF B2, DELE B2

Bona Skrapalli

THE BEST!! Μεγάλο θέμα τα παιδιά να περιμένουν πώς και πώς την ημέρα που έχουν φροντιστήριο. Άψογοι σε όλα: στη διδασκαλία, στην κατανόηση, στο να σου βρούνε λύση σε όλα..;) Υπάρχει ΕΠΙΠΕΔΟ σε όλα, απλά.

Μητέρα της Στέλλας και του Λέανδρου, μαθητών στα παιδικά τμήματα Αγγλικών

Kωνσταντίνος Λουκόπουλος

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κυττέα η επιτυχία είναι δεδομένη. Η απίστευτη οργάνωση των Κέντρων, το άψογα καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό και η εναρμόνιση με τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για την εκμάθηση ξένων γλωσσών αλλά και τη δημιουργία υπέροχων αναμνήσεων.

Μεταπτυχιακός Φοιτητής Κλασικής Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ

CPE, Delf B2

Ασπασία Μπλλόκου

Ευχαριστώ θερμά τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κυττέα για τη φοβερή δουλειά που κάνουν. Και αυτό μας το απέδειξαν με την προσπάθεια, επιμονή και θέλησή τους τη δύσκολη σχολική χρονιά που περάσαμε φέτος. Συνεχίστε έτσι!

Μητέρα του Kωνσταντίνου, μαθητή στα παιδικά τμήματα Αγγλικών και Ιταλικών

 

11 Απριλίου 2021

Paper squishy - Ζουληχτό παιχνίδι

  Κατασκευάζουμε τη δική μας ζουληχτή φατσούλα!! Υλικά: Λευκό χαρτίΜολύβιΨαλίδιΒαμβάκιΜαρκαδόροιΔιάφανη κολλητική ταινία  
05 Απριλίου 2021

Health concerns for young people by P Class

Ποια είναι τα θέματα υγείας που απασχολούν τους νέους σήμερα; Οι μαθητές των τμημάτων Proficiency τα ιεράρχησαν με βάση τη σημασία που έχουν γι'αυτούς. Τα αποτελέσματα της έρευνάς τους στο παρακάτω video... What are the health issues that concern young people today? P class students rated them in terms of importance. See the…
01 Απριλίου 2021

My pet by A Class

  Αφού έμαθαν τις αγγλικές λέξεις για τα κατοικίδια ζώα και τα μέρη του σώματος, οι μαθητές της Junior A Class ζωγράφισαν και περιέγραψαν τα πραγματικά ή φανταστικά κατοικίδιά τους! After learning the English words for pets and body parts, Junior A Class students drew and wrote about their real…
19 Μαρτίου 2021

Persuasive Media by P Class

Οι μαθητές της τάξης Proficiency συζήτησαν το ρόλο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην τάξη και εργάστηκαν σε ομάδες για να μας παρουσιάσουν τα αποτελέσματα της δουλειάς τους.  Proficiency students discussed the role of social media in class and worked in groups to present the results of their work.  
19 Μαρτίου 2021

Βροχή - Μουσικό όργανο

Οι βροχερές μέρες πάνε κι έρχονται. Ωστόσο η βροχή και ο ταξιδιάρικος ήχος της μπορούν να μείνουν σπίτι μας και τις πιο ηλιόλουστες μέρες. Απλά με ένα χειροποίητο μουσικό όργανο. Υλικά-Καρφίτσες-Ρολό από χαρτί-Φακές-Χαρτοταινία-Κομμάτι χαρτί-Ψαλίδι-Υλικά για στόλισμα (π.χ. χρώματα, φτερά, κ.ά.)
18 Μαρτίου 2021

Our Classroom Rules by Junior B Class

Αφού συζήτησαν και αποφάσισαν για τους κανόνες συμπεριφοράς που θέλουν στην τάξη, οι μαθητές της Junior B Class μας τους παρουσιάζουν. After discussing and deciding on what behaviour they want in their classes, Junior B students present their classroom rules. 
12 Μαρτίου 2021

Εύκολος χαρταετός στη στιγμή

Μία απλή και γρήγορη κατασκευή χαρταετού για ατελείωτες ώρες χαράς. Υλικά:2 Κόλλες A4 ΣυρραπτικόΚλωστή Ψαλίδι